Kontakt

+Czyszczenie w gastronomii

Sprawdź co zyskujesz

Oszczędność materiałów eksploatacyjnych, oszczędność czasu napraw. Oszczędność pieniędzy.

Urządzenia gastronomiczne / maszyny produkcyjne

Dbanie o czystość w miejscu pracy jest jednym z zasad BHP. Nie każdy jednak wie że dbanie o czystość urządzeń gastronomicznych jak i maszyn produkcyjnych jest też bardzo ważne. Nie tylko ze względów higienicznych ale i sprawności sprzętu. Najlepszym rozwiązaniem jest regularne czyszczenie metodą parową. Nie uszkadza sprzętu, brut zostaje rozpuszczony a powierzchnia zostaje idealnie czysta.

Zachęcamy do korzystania z naszych usług czyszczenia parowego.

Cennik

Doczyszczanie fug od 15 zł/m2

doczyszczanie płytek z osadów i tłuszczu od 25zł/m2

dezyfekcja powierzchni od 10zł/m2


doczyszczanie innych powierzchni i urządzeń wycena indywidualna